Sunday 7 December 2008

Det gar lika bra med en korv

Dagens inlagg blir mest en uppdatering pa handelsefronten.

Jag flyttar i morgon. Mr och Mrs A ar annu inte hemma, men de har definitivt plats pa ett plan pa tisdag. Deras van kommer hit och vaktar hus och katter sa jag kan flytta anda. Snallt! En annan av deras vanner ska kora mig och grejerna till nya stallet. Mycket snallt det ocksa. Jag maste borja packa!

Ikvall ar det julfest med jobbet. Idag ar det frost (det narmaste sno man kommer har formodligen) och sol. Jul!

Julkalendercitat fran dagens avsnitt:
"Var ska vi fa tag pa en batong?"
"Det gar lika bra med en korv."

KORV. Underbara humor!

Forkylningen ar kvar lite lite, men som vanligt ar det en expressforkylning. Det ar konstigt, jag har alltid det, de gar over pa 4-5 dagar max. Ska inte klaga pa det dock.

Pa torsdag aker jag till London for att se the Kooks. Ska bli grymt kul!
Och apropa konserter - kopte biljett till Dylans spelning pa Cardiff international arena den 28:e april. Kanske dumt med tanke pa att det kostade £45 men jag kunde verkligen inte lata bli, jag har staplats, jag ska koa som en tok och det kanns ofattbart, att jag ska se denne fantastiske poet pa nara hall. Har visserligen sett honom live forr men da var jag liten och inte sa inlyssnad, nu ar han, eller kanske snarare star han for, nagot av det som fascinerar mig mest i den har varlden.

Har fatt mail fran min korledare (alltsa i den kor jag ar med i hemma, har ett uppehall fran den nu bara) om att jag far vara med och sjunga pa julafton och juldagen. Hihi! Jag far sjunga julsanger! Hoppas att min syster dar hemma tanker vara med vid dessa tva tillfallen.

Igar sag jag pa Jane Eyre, BBC:s serie i fyra avsnitt, den gick pa SVT for kanske ett ar sen. Fanns pa On demand-kanalen gratis. Den ar bra. Sen somnade jag pa gott humor med magen full av chokladkaka och nu har jag ledigt idag och imorn och hela dagen fram till kl 6 pa tisdag = julklappsfixande och flyttande.

Mitt i allt mitt levande av mitt eget liv och alla mina drommar, tankar, forhoppningar, funderingar, gladjeamnen och sma svackor; alla handelser, allt igar och idag och i morgon, finns en tagg. Den ar avlagsen for det mesta eftersom jag ar sa upptagen med intryck i det har landet. En tanke som jag tankte idag ar att det har aret i Wales ar ett ar i borjan av mitt eget liv for mig, men ett ar i ett oundvikligt analkande slut pa ett liv for en manniska hemma. Att nar jag kommer hem och vill ta upp tradarna igen, da ar en trad nastan sakert for alltid borta.
Fan for det.
Men vad kan man gora?

Jag flyttar imorn och det ar mitt liv jag har och mitt liv jag maste leva.